跑Online官方討論版 » 自由討論區 » 投票區 » 『投選你最「不」喜愛的《一般騎士戰》的首1o名騎士團』

2013-11-10 13:20 阿旺
『投選你最「不」喜愛的《一般騎士戰》的首1o名騎士團』

[b]『投选你最[color=Red]「不」[/color]喜爱的《一般骑士战》的首1o名骑士团』

[u]入选名单如下:[/u][/b]
[img]http://upload.lsforum.net/users/public/q2431902a127.png[/img]

[b][color=DarkOrange]其最多票数首10名中《一般骑士战》的骑士团随即获得 『你最讨厌的《一般骑士战》的骑士团』殊荣.
在众多千人投票里臭名远播,
又可成为投票区一项最多人投票盛事和赋予最讨厌的骑士团称号!
仲吾快去投票支持你不喜欢的骑士团!
睇下你所选骑士团系咪最吾受欢迎!?

截止:达成5oo人数参与人次.[/color][/b]

[b][color=Green][u]同时请支持:[/u][/color]
[url=http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=4033031&extra=page%3D1]『投选历届你最喜爱的《圣殿骑士战》的S级骑士团』[/url][/color][/b]
[color=White]

[[i] 本帖最後由 阿旺 於 2013-12-19 22:07 編輯 [/i]]

2013-11-10 13:57 莉菲Livia
吊我以為係最喜愛 投左5Poutus... 笑左出聲 ... 中伏 自己投自己團不喜愛= =
[b][size=4][color=Red]SKE你地開哂D分身慢慢投5P啦 公道自在人心 你地投幾多隻係5P到我地都無所謂
外人只會記得你地點樣BUG隻KERORO 3怒比彈頭打聖戰 影響其他人打聖戰既結果[/color][/size][/b]

[[i] 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-11-10 14:33 編輯 [/i]]

2013-11-10 13:59 阿旺
回復 #2 莉菲Livia 的帖子

2013-11-10 14:01 莉菲Livia
回復 #3 阿旺 的帖子

你可唔可以係帖禁明大隻字寫住最"不" = =頂我眼殘....

2013-11-10 14:03 阿旺
回復 #4 莉菲Livia 的帖子

有引號「不」的啦=_=已經=.=

2013-11-10 14:12 出奇餅
我最能憎5Poutus

2013-11-10 14:13 莉菲Livia
回復 #6 出奇餅 的帖子

我都係呀吊 所以我投左5P團 哈哈
天奈果D都係投左5P 好ON 9 個肥仔護主護到咁
真係想叫多次E勝雪呢條臭西收能皮

2013-11-10 14:17 ♥Legg0×jAii
你真系有d搞笑 livia

2013-11-10 14:19 莉菲Livia
回復 #8 ♥Legg0×jAii 的帖子

我咪話我眼殘 跟住我仲係微信叫人投5P= =ON 9 唉我錯左
可能有4-5票都係我地自己投自己 眼殘呀!!!眼殘呀!!!!

2013-11-10 14:37 遺別v0v
ske成個團都砲9黎
上次sj埸有個叫黑色威咁既物體
我話佢bug裝 話口未完 即西clown15.gif

2013-11-10 14:56 莉菲Livia
回復 #10 遺別v0v 的帖子

[b][size=4]我地因為bug裝洗經比佢地抽乾左 但老老77 係咪真係影響到好多人?
我都特登開個PO同D比我地BUG裝洗經影響到既人講左聲"唔好意思"
但佢地bug裝洗經就真真實實影響到非常多騎士團 而我地而加5Poutus
都的的確確唔會bug裝去打團戰 隨時都可以比真裝任何人睇
[/size][/b]

2013-11-10 14:58 ★_菇囝(K)`
邊4隻豬西投魔域啊
第1個外掛團都唔橪投
正豬西

2013-11-10 15:04 莉菲Livia
回復 #12 ★_菇囝(K)` 的帖子

笑左吊 你條豬西再見啦 豬西豬西豬西
魔域雖然係你屋企 但你依然係豬西!!!

2013-11-10 15:51 阿旺
[quote]原帖由 [i]莉菲Livia[/i] 於 2013-11-10 14:13 發表 [url=http://forum.talesrunner.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=118625953&ptid=4033492][img]http://forum.talesrunner.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我都係呀吊 所以我投左5P團 哈哈
天奈果D都係投左5P 好ON 9 個肥仔護主護到咁
真係想叫多次E勝雪呢條臭西收能皮 [/quote]
每個人都有投票權
只係遊戲唔需要咁火=.=

2013-11-10 16:03 莉菲Livia
回復 #14 阿旺 的帖子

講粗口只係想強調語氣 我完全無嬲- -

2013-11-10 16:07 阿旺
回復 #15 莉菲Livia 的帖子

女士們顧下自己的面子及儀態比較緊要

男士角度而已-_-

2013-11-10 16:39 #衛蘭x)
阿旺要開記者會講好傻好天真嗎

2013-11-10 16:42 阿旺
回復 #17 #衛蘭x) 的帖子

開什麼記者會.   

2013-11-10 17:29 bb647qq
呢個投票其实有啲bias 憎某個人=憎埋個團clown11.gif

2013-11-10 17:30 阿旺
回復 #19 bb647qq 的帖子

每個人都有憎恨的一面.

2013-11-10 17:51 happy仔仔

2013-11-10 18:30 莉菲Livia
回復 #21 happy仔仔 的帖子

咁你又團申.... 矛盾是什麼

2013-11-10 18:59 R0SE小索
9年冇出山 又關我團事. 麻7煩

2013-11-10 19:05 莉菲Livia
回復 #23 R0SE小索 的帖子

人地特登開咁橪多隻AC投我地團  
我地唔洗開AC投返人地 當讓賽啦diu

2013-11-10 19:28 R0SE小索
由9佢地慢慢投 我又唔痛既,
不過見D人用咁多隻AC投, 真心想問句 您隻手唔累咩smile_25.gif

2013-11-10 20:53 SugarCake
移民召喚峽谷都有份...
唔那係掛..

2013-11-10 22:17 遺別v0v

2013-11-11 00:02 jeffreywqe

2013-11-11 00:29 惡=]
連5P團D人都自己投自己

2013-11-11 03:51 蘋果綠茶;D
回復 #23 R0SE小索 的帖子

唉辛苦晒妳由LOL戰場返黎睇t.t

2013-11-11 07:03 莉菲Livia
回復 #29 惡=] 的帖子

吊7你 你夠薑投5P 沖沖絕交\./

2013-11-11 14:47 BCKEY
投喜歡就話易姐

2013-11-11 16:43 阿旺
回復 #32 BCKEY 的帖子

2013-11-12 20:17 地獄乂華
一睇就知係咩咩E

2013-11-12 22:28 晴天★
我最能憎5Poutus但係投左SkeLeT0n

2013-11-13 20:21 莉菲Livia
回復 #35 晴天★ 的帖子

你食C 啦黃軍喬 !!!!!!clown14.gif

2013-11-17 14:24 ♥ ♥ ♥
開什麼記者會.  

2014-6-20 22:12 handhandhandXD
回復 #37 ♥ ♥ ♥ 的帖子

2016-5-11 17:11 hebe0210

頁: [1]